Wij bestaan 4 jaar!
30 juni 2021 
in Blog
1 min. leestijd

Wij bestaan 4 jaar!

1 juli 2017 was de dag dat Zorgbemiddelingsbureau Twente (ZBBT) ingeschreven werd bij de KVK. Al heel snel hebben wij daar de huidige naam Zorgbemiddelingsbureau Nederland of beter bekend als ZBBN aan toegevoegd. Omdat onze ambitie wat groter was dan alleen Twente. En kijk waar we nu staan, wat een reis is het geweest tot nu toe en dat nog maar in 4 jaar! En wat gaat het ons allemaal nog brengen?

Inmiddels kunnen we toch wel zeggen dat we in ons eigen mooie Twente het meest gebruikte bemiddelingsbureau zijn en daar een ontzettend mooi netwerk en samenwerkingsverbanden opgebouwd hebben. Wij hebben ons bestaansrecht bewezen en laten zien dat wij een betrouwbare en fijne samenwerkingspartner zijn voor zorginstellingen en de ZZP'ers waar wij elke dag intensief mee samenwerken. En we blijven daarin groeien en verbeteren. 

Ik zei al dat onze ambitie groter was dan alleen Twente, waar wij onze basis hebben opgebouwd en ZBBN een echte identiteit hebben gegeven. Daarom zijn wij nu onze stappen aan het zetten om ook buiten de regio Twente de rest van Nederland, stukje bij beetje, te gaan bedienen. Op dit moment doen we dat nog uitsluitend in de ouderenzorg, maar ook daarin willen we wat gaan verbreden. Denk bijvoorbeeld aan gehandicaptenzorg of ziekenhuizen. De eerste opdrachtgevers en ZZP'ers zijn al aangesloten buiten de regio Twente en zo gaan wij met kleine stapjes door. Als je kleine stapjes maakt en het lukt even niet, hoef je ook maar een klein stapje terug, denk ik altijd maar en beperk je de gevolgen. En zo houden we controle over onze groei en dus ook over de continuïteit, stabiliteit en kwaliteit.

Volgend jaar bestaan we 5 jaar, ons eerste echte jubileum, ons eerste lustrum! Ontzettend benieuwd wat het ons allemaal gaat brengen, maar aan de toewijding en inzet van team ZBBN ligt het zeker niet (bedankt team!!). Wij kunnen veel betekenen voor ZZP'ers en zorgvragers en dat doen we oprecht met toewijding en bevlogenheid!

Namens heel team ZBBN, iedereen bedankt voor het vertrouwen en de ontzettend waardevolle en fijne samenwerkingen, op naar de toekomst!

Christian