ZZP'er in de zorg

Werken op jouw manier!

   

Ontdek de voordelen
Welkom bij ZBBN

Doe jij ook mee? Welkom in ons team!

Je hebt niet voor niets gekozen om als ZZP’er in de zorg aan de slag te gaan. Je bent op zoek naar leuke opdrachten in de zorg en wij kunnen jou daarin als bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg goed ondersteunen. Als zelfstandig zorgprofessional ben je eigen baas en niet in dienst van een werkgever en dus ondernemer, geheel zelfstandig. Dat betekent dat je richting ons geen verplichtingen hebt, alles gebeurt in goed onderling overleg. Onze werkwijze is er zo op ingericht dat jouw zelfstandigheid zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. Je werkt niet vóór ons, maar via ons en wij nemen jou zoveel mogelijk randzaken uit handen. We werken samen!

Opdrachten

Opdrachten

Wij bieden variërende leuke opdrachten binnen de ouderenzorg.
Plan jezelf in

Plannen

Zelf de regie behouden door jezelf in te plannen in een handige app.
Ondersteuning

Ondersteuning

Wij ondersteunen je in je ondernemerschap en andere zaken.

Vrijblijvend

Vrijheid

Vrijheid! Geen concurrentiebeding  of andere zaken waar je aan vast zit.
Juridisch

Juridisch

Wij verzorgen solide en correcte overeenkomsten voor jou.
Persoonlijk

Persoonlijk

Persoonlijk contact, betrokkenheid op een laagdrempelige manier.

Zelfstandig nooit alleen

Zelfstandig! Nooit alleen.

Jij bent als zelfstandig ondernemer verantwoordelijk voor je eigen doen en laten, maar je hebt ook de vrijheid die daarbij hoort. Wij staan naast je om te zorgen dat jij goed beslagen ten ijs komt. Met advies, informatie over de markt of wet- en regelgeving. Tevens zijn jouw kwalificaties via onze digitale omgeving 24/7 inzichtelijk bij opdrachtgevers. Zo is jouw kwaliteit altijd gewaarborgd . Even bijkletsen, van je afpraten, uithuilen of een succesverhaal delen? Kom maar door! We doen het samen, want zo komen we verder. Je staat niet alleen!

Wat zeggen andere ZZP'ers in de zorg?

"Altijd bereikbaar. Zelfs laat in de avond mocht je ze echt nodig hebben. Door een collega aangeraden bij ZBBN te gaan werken, na 20 jaar in loondienst durfde ik de stap te nemen en zou nooit meer terug willen! Superteam! Blijf vooral zo doorgaan ! Wat ik leuk vind zijn de afwisselende opdrachten die binnen komen."

Carin Quak

Carin Quak

Verzorgende IG
"Overzichtelijk plansysteem, laagdrempelig benaderbaar, heldere en snelle communicatie, ondersteunend, meedenkend, vriendelijk en professioneel."
Florieke Doldersum

Florieke Doldersum

Verzorgende IG

"Eerlijkheid en snelle reacties op je vragen, krachtige antwoorden waar je iets mee kan en helpen je snel en altijd!."
Mouna Saado
Mouna Saado Chamaon
Verzorgende IG

"Kort maar krachtig...Fijn bemiddelingsbureau, helpen je altijd."

Jherzy Wolters

Jherzy Wolters

Verpleegkundige 4

Vragen? Of boek een afspraak!

Ben jij ZZP’er in de zorg én in het bezit van een afgerond diploma in de gezondheidszorg? Wij staan je graag te woord of meld je je meteen aan. Ben je nog geen ZZP’er, maar heb je wel een afgeronde opleiding in de gezondheidszorg en wil je meer weten? Wij helpen je met liefde! Neem contact met ons op of boek rechtstreeks een afspraak in de agenda van Christian.

Blijf op de hoogte van opdrachten in de zorg!

Niet bij ons aangemeld? Wel op de hoogte blijven?

arrow_drop_up arrow_drop_down