bg-home

Zorginstellingen

ZBBN biedt flexibele inzet van gekwalificeerde zorgverleners. Met een grote groep zorgprofessionals bieden wij zorgkracht wanneer u dat nodig heeft op basis van zzp bemiddeling, uitzenden of detachering. Of dat nu gaat om een structureel tekort, vervanging van zwangerschap, ziekte van personeel (ad-hoc), piekdrukte of structureler om teams of medewerkers een kans te geven om verder te groeien, het kan allemaal. Ontdek de voordelen!


zorginstellingen

Zorginstellingen

ZBBN biedt flexibele inzet van gekwalificeerde zelfstandige zorgverleners. Met een grote groep professionals bieden wij zorgkracht wanneer u dat nodig heeft. Ontdek de voordelen!

Hoe waarborgen wij kwaliteit van zorgprofessionals?


ZBBN staat voor laagdrempelige en persoonlijke bemiddeling. Dat zijn onze kernwaarden, maar alles begint met kwaliteit. Van alle bij ons aangesloten zorgprofessionals garanderen wij de controle en digitale borging van vereiste documenten. Denk aan diploma’s, voorbehouden handelingen, VOG en andere vereiste documenten. Wij worden daarnaast jaarlijks onafhankelijk gecontroleerd, omdat wij in het bezit zijn van het NBBU Keurmerk ZZP Bemiddeling, wat ook nog eens garanties biedt dat wij op een transparante en wettelijk correcte wijze zzp'ers bemiddelen. In een persoonlijk gesprek kijken wij of de professional bij onze kwaliteitsstandaarden past en welke motivaties iemand heeft om in de zorg te werken. Wij houden daarnaast, eenmaal ingezet, altijd een vinger aan de pols over het functioneren, betrouwbaarheid en werkhouding van kandidaten.

Alle zorgprofessionals die bij ons aangesloten zijn staan wij continu bij en bieden wij onze deskundige hulp. En dat doen wij uiteraard ook voor u!  Daarnaast zorgen wij samen met onze scholingspartner dat alle professionals bevoegd en bekwaam blijven door het continu organiseren van scholingen. Alle relevante gegevens van ingezette kandidaten zijn 24/7 in te zien in ons beveiligde digitale dossier mocht dat gewenst zijn.


Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en zorgen bijvoorbeeld voor alle overeenkomsten die nodig zijn. Wij zijn geen digitaal platform, maar kiezen bewust voor menselijke tussenkomst. Zo weten wij wat de behoeftes zijn voor alle partijen. Op die manier willen wij zoveel mogelijk een op maat gemaakte match maken. Zodra wij dat weten, doen wij de rest!

Onze zekerheden

kwaliteit

Kwaliteit

Uitgebreide screening, 24/7 inzicht via online portal in kwalificaties
persoonlijk

Persoonlijk

Nuchter, betrokken en menselijke tussenkomst. Géén digitaal platform.
flexibel

Flexibel

Zorgkracht wanneer nodig, ad-hoc, langdurig of structureel. Vrijblijvend!

Keurmerk

In bezit van NBBU Certificaat Keurmerk ZZP-Bemiddeling

Blijf geen vreemde. Wij zijn hier.  

wat

Wij willen graag zzp'ers inzetten

Mag dat nog van de overheid?

De politiek zorgt voor veel onduidelijkheid en onrust als het gaat over zelfstandig ondernemerschap. De context wordt vaak niet begrepen. Maar tegelijkertijd stelt Minister van Gennip "Als er sprake is van ‘zelfstandig ondernemerschap’, dan is dit is een belangrijke contra-indicatie voor het bestaan van een arbeidsovereenkomst." en "Echte zelfstandig ondernemers moeten vrijheid en ruimte houden om te ondernemen." Er blijven dus absoluut mogelijkheden bestaan zolang onder voorwaarde van écht zelfstandig ondernemerschap. Zoals bijvoorbeeld de eisen uit de Wtza en de Wkkgz, gedrag en houding, het hebben van een kwaliteitssysteem, bevoegd en bekwaam, klachtenregeling etc. Wij lichten onze professionals daarover in wij verlangen van hen dat ze echt ondernemerschap laten zien. Wij nemen deel in collectieven van specialisten, collega bureaus en deskundigen om alle ontwikkelingen te volgen en dragen ons steentje bij om tot een gezondere verhouding te komen omtrent de inzet van zzp'ers in verhouding tot medewerkers. 

Onze samenwerkpartners?