Personeelstekorten en op zoek naar een laagdrempelige oplossing?

 

Ontdek de voordelen
Kosteloos

Kosteloos

Maak geheel kosteloos gebruik van onze dienstverlening!
Kwaliteitscheck

Kwaliteit

Uitgebreide screening, 24/7 inzicht via online portal in kwalificaties
Juridisch

Juridisch

Overeenkomsten lastig? Die verzorgen wij gewoon voor iedereen!

Persoonlijk

Persoonlijk

Twentse nuchterheid, betrokken en menselijk gevoel. Géén platform.
Vrijblijvend

Vrijheid

Geen verplichtingen, afname drempels of andere bindende zaken.
Flexibel

Flexibel

Zorgkracht wanneer dat nodig is, ad-hoc, langdurig of structureel.

Partner in bemiddeling

De juiste partner in bemiddeling.

Ontdek de voordelen.

Zorgbemiddelingsbureau Nederland biedt flexibele inzet van gekwalificeerde zelfstandige zorgverleners. Met een grote groep ZZP’ers bieden wij zorgkracht wanneer u dat nodig heeft. Of dat nu gaat om een structureel tekort, vervanging van zwangerschap, ziekte van personeel (ad-hoc), piekdrukte of structureler om teams of medewerkers een kans te geven om verder te groeien. In ZBBN vindt u de juiste partner in bemiddeling!

"Stop met praten over problemen
Start met nadenken over oplossingen"

Wat zeggen andere zorginstellingen?

Wat vindt Livio?
"Een prettige samenwerking met duidelijke communicatie en snelle acties. Laagdrempelig en oplossingsgericht met gemiddeld genomen goede kandidaten. Juridische zaken van kandidaten zijn daarnaast tevens zeer goed geregeld (denk aan VOG/Contracten enz.). Ik zou collega zorginstellingen een samenwerking van harte aanraden. Wij zijn erg blij met ZBBN!"
Stichting Livio

Astrid Klein Gunnewiek

Manager Talentbureau

Wat vindt Liberein?
"Wij ervaren de samenwerking als super! Er wordt snel geschakeld en gecommuniceerd en de kwaliteit van de ingezette ZZP’ers zijn over het algemeen prima en vakkundig. Een samenwerking kan ik zeker aanraden, vooral ook om de snelheid en correcte afhandeling van vraag en aanbod. We hoeven nooit lang te wachten op een reactie of actie, ook niet buiten kantoortijden."
Liberein
Ilona de Bruijn-Hergink
Teamleider Flexpool
En Stepping Stones?
"Er wordt meegedacht en meestal lukt het om een goede oplossing te vinden, ook bij last-minute aanvragen. Goed bereikbaar, zelfs in het weekend krijg je vaak een reactie en komen ze met een oplossing. Over het algemeen prima medewerkers, zeker m.b.t. zorgtaken. Op huishoudelijke taken soms iets minder ;-) Ik zou een samenwerking met ZBBN zeker aanraden!"
Stepping Stones
Henriette Lansink
Locatiemanager Villa de Maere

Bekijk ook de pagina met onze samenwerkpartners.

Wij gaan de uitdaging aan!

Vraag?

Vragen? Twijfel niet!

Doordat wij ZZP’ers continu bijstaan en hen zoveel mogelijk de handen vrij proberen te houden van alle randzaken (waarbij gezond ondernemerschap centraal staat), zorgen wij ervoor dat zij gelukkig zijn in hun werk en al hun capaciteiten kunnen benutten voor kwalitatief uitstekende zorg. Het is toch op z’n minst de moeite waard om het verder te onderzoeken