Dit zijn onze kernwaarden.
Hier staan we voor.

Samenwerken

Samenwerken

Wij geloven in een langdurige intensieve samenwerking op een respectvolle manier. Dat is wat wij altijd nastreven, want alleen samen maken we verschil!

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is de basis van onze dienstverlening. We doen het immers voor zorgbehoevenden op een persoonlijke en ook risicovolle manier. Geen concessies!
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Elke dag een beetje beter is ons motto, waarin wij waarde willen toevoegen. "It's not how we make mistakes, but how we correct them that defines us."
Belofte

Belofte

"Als je doet wat je zegt, dan lieg je niet." En dat is onze belofte, wat wij zeggen doen wij en wat we beloven komen we na! Onze cultuur is gebaseerd op net dat stapje extra.

Team ZBBN. Aangenaam!

Christian Jansen

Christian Jansen

Eigenaar
Daniëlle Ravers

Daniëlle Ravers

Planning

Ilona Vos

Ilona Vos

Planning, Marketing & Sales

Kyra Dorenbusch

Planning


"Individually we are one drop
Together we are an ocean"Vraag?

Meer weten? Wij helpen met liefde!

ZBBN staat voor Zorgbemiddelingsbureau Nederland en wij zijn dé schakel tussen zorgprofessionales en opdrachtgevers/zorgvragers. Wij brengen op een flexibele en laagdrempelige manier vraag en aanbod bij elkaar. Wij zijn géén puur digitaal platform, maar kiezen er bewust voor om de menselijke tussenkomst te behouden voor zowel de zorgprofessional als opdrachtgever. Op die manier kunnen wij daadwerkelijk meedenken in oplossingen en behoeftes, omdat wij voortdurend zeer betrokken zijn met alle partijen in het hele proces. Op onze eigen unieke manier staan wij ZZP’ers en zorgteams bij waar nodig én zijn wij voor hen een centraal aanspreekpunt.