Opdrachten voor zzp'ers in de zorg

Met ZBBN als jouw persoonlijke bemiddelaar!

   

Ontdek de voordelen
Welkom bij ZBBN

Leuke opdrachten in de zorg?

Het mooiste werk dat er is!

Wij hebben leuke opdrachten voor jou als zzp’er in de zorg. Het mooiste vak dat er is! Want als zelfstandig ondernemer concentreer jij je helemaal op de zorg voor een ander, zonder gedoe om je diensten heen. Maar wel mét het geruststellende gevoel dat je er niet alleen voor staat, want ZBBN is jouw betrokken bemiddelingsbureau in de zorg. Waarom? Terwijl jij via een handige app kiest welke en hoeveel zorg-opdrachten je wilt doen, nemen wij je zoveel mogelijk rompslomp uit handen – zonder verplichtingen, jij bent de zelfstandige en dus je eigen baas. We houden contact op een prettige, persoonlijke manier, zoals jij dat wil. Van mens tot mens werken we samen. Dat geeft jou als zzp’er energie, werkplezier en stabiliteit

Opdrachten

Zorgopdrachten

Voor zzp'ers  bieden wij leuke opdrachten binnen de zorg.
Plan jezelf in

Plannen

Plan jezelf in voor zorg opdrachten met onze app. Jij houdt de regie!
Ondersteuning

Ondersteuning

Wij ondersteunen je in je zorgondernemerschap.

Vrijblijvend

Vrijheid

Vrijheid! Geen concurrentiebeding  of iets anders waar je aan vast zit.
Juridisch

Wij regelen alles

Wij verzorgen solide en correcte juridische overeenkomsten voor jou.
Persoonlijk

Persoonlijk

Persoonlijk contact, betrokkenheid op een laagdrempelige manier.

Zelfstandig nooit alleen

Zelfstandige in de zorg

Maar nooit alleen!

Jij bent als zzp’er in de zorg bij opdrachten verantwoordelijk voor je eigen doen en laten, maar je hebt ook de vrijheid die daarbij hoort. Wij staan naast je. Natuurlijk om te zorgen voor leuke opdrachten in de zorg, maar ook dat jij goed beslagen ten ijs komt. Je krijgt advies en informatie over de markt en wet- en regelgeving, zodat jouw kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Via onze digitale omgeving ben jij met je kwalificaties altijd in beeld bij onze opdrachtgevers. En wil je even bijkletsen, van je afpraten, uithuilen of een succesverhaal delen? Kom maar door! We doen het samen, want zo komen we verder. Je staat niet alleen!

Andere zzp'ers in de zorg over werken via ZBBN

"Altijd bereikbaar. Zelfs laat in de avond mocht je ze echt nodig hebben. Door een collega-zzp’er in de zorg aangeraden via ZBBN te gaan werken, na 20 jaar in loondienst durfde ik de stap te nemen en zou nooit meer terug willen! Superteam! Blijf vooral zo doorgaan ! Wat ik leuk vind zijn de afwisselende opdrachten die binnenkomen."

Carin Quak

Carin Quak

Verzorgende IG
"Overzichtelijk plansysteem voor zorg-opdrachten, laagdrempelig benaderbaar, heldere en snelle communicatie, ondersteunend aan mij als zzp’er, meedenkend, vriendelijk en professioneel."
Florieke Doldersum

Florieke Doldersum

Verzorgende IG

"Eerlijkheid en snelle reacties op je vragen, krachtige antwoorden waar je iets mee kan, mooie opdrachten en ze helpen je snel en altijd!"
Mouna Saado
Mouna Saado Chamaon
Verzorgende IG

"Kort maar krachtig...Fijn bemiddelingsbureau met leuke opdrachten, helpen je altijd."

Jherzy Wolters

Jherzy Wolters

Verpleegkundige 4

Vragen? Laat het ons weten!

Zoek je opdrachten als zzp’er in de zorg én ben je in het bezit van een afgerond diploma in de gezondheidszorg? Wij staan je graag te woord. Ben je nog geen zzp’er, maar heb je wel een afgeronde opleiding in de gezondheidszorg en wil je meer weten? Wij helpen je met liefde! Neem contact met ons op en de rest volgt vanzelf.
Contact
Twijfel niet, contact ons!

Blijf op de hoogte van zzp-opdrachten in de zorg!

Niet aangemeld bij ZBBN, maar wel op de hoogte blijven van diensten in jouw regio?