bg-zorgprofis

Werken als zorgprofessional

Werken in het mooiste vak dat er is, de zorg! Als zzp'er in de zorg of laat je detacheren binnen dienstverband. Sluit je aan bij ons en vind mooie opdrachten. 

zorgpros-orange

Hoe wil jij aan de slag?

Ben jij een ZZP'er en sta je voor je ondernemerschap? Eigen baas, volledig alles zelf bepalen. Of zoek je toch wat meer zekerheid en ga je voor detachering binnen dienstverband?
ZZP'er in de zorg 
Detachering 
boss

ZZP'er in de zorg

Zelfstandig, nooit alleen

Wij hebben leuke opdrachten voor jou! Als zzp’er in de zorg concentreer jij je helemaal op de zorg voor een ander, zonder gedoe, maar wel mét het geruststellende gevoel dat je er niet alleen voor staat. Terwijl jij jezelf via een handige app inplant, nemen wij je zoveel mogelijk uit handen. Zonder verplichtingen, jij bent immers je eigen baas. Wij staan voor je klaar, voor vragen of ondersteuning en houden je op de hoogte over ontwikkelingen van ondernemerschap in de zorg. Wij werken volgens zuivere bemiddeling, zonder concurrentiebeding en zorgen voor jouw overeenkomsten en facturatie.

Wil je zzp'er worden? Wij helpen je graag bij de start!

Detacheren in de zorg

Detacheren in de zorg

Vrijheid met zekerheid

Detachering betekent dat je bij ZBBN in dienst komt en vervolgens aan de slag gaat bij één of meerdere opdrachtgevers die wij hebben. Het gaat meestal om opdrachten voor wat langere periode van meestal enkele maanden. Je kan bij verschillende opdrachtgevers, teams en doelgroepen ervaring op doen in jouw vakgebied. Ga voor een leuke baan, waarin jij zelf zeggenschap hebt in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg. Ben je in het bezit van een zorgdiploma? Neem dan contact met ons op om alles te bespreken!

Blijf op de hoogte van zzp-opdrachten in de zorg!

Niet aangemeld bij ZBBN, maar wel op de hoogte blijven van diensten in jouw regio?